Neostrata

 

 

 

 

 

 

Vi har tidigare haft andra krämer med alfahydroxysyror till försäljning, men har sedan några år helt gått över till att sälja anti-agingkrämer från Neostrata. Neostrata grundades av de två forskare, Eugene van Scott och Ruey Yu, som på 1970-talet var de första som i studier påvisade den anti-åldrande effekten i huden av alfahydroxysyror. Alfahydroxysyror normaliserar cellomsättningen, stimulerar överhudens cellförnyelse och återfuktar huden. Neostratas produkter håller enligt vår uppfattning mycket hög kvalitet och bolaget har ett aktivt utvecklingsarbete. Vi upplever att våra kunder är mycket nöjda med Neostratas produkter.

 

Vi har följande serier till försäljning:

 

Skin Active

Neostratas storsäljande nya serie. Effektiva anti-agingprodukter som passar de allra flesta (man bör dock börja behandlingen försiktigt). Patienter med mycket känslig hud bör välja Restore-serien i stället (alternativt börja med Restore och sedan försöka pröva Skin Active). I Skin Active-serien ingår cleanser, dagkräm, nattkräm, serum och ögonkräm.

 

Restore

Patienter med t ex rosacea och atopiskt eksem har ofta svårt att hitta anti-ageingprodukter som de kan använda eftersom många preparat irriterar för mycket. De allra flesta tolererar Restore-serien. För att vara på säkra sidan finns ett startkit att köpa för en låg kostnad för att se hur man reagerar på serien. I Restore-serien ingår cleanser, dagkräm, nattkräm, serum, ögonkräm och startkit.

 

Enlighten

För behandling av bruna fläckar (pigmentförtätningar). Har också anti-agingeffekt. I Enlighten-serien ingår cleanser, serum och nattkräm.

 

Problem Dry Skin (PDS)
Mycket uppskattad salva som mjukgör torra hudpartier effektivt utan att kladda så mycket som andra preparat med liknande effekt gör. Perfekt för fötter men kan också användas på t ex knän, nagelband och armbågar.

 

Produkterna säljs både hos dr Hällgren och dr Enhamre.