top of page

Neostrata

 

 

 

 

 

 

Vi har tidigare haft andra krämer med alfahydroxysyror till försäljning, men har sedan några år helt gått över till att sälja anti-agingkrämer från Neostrata. Neostrata grundades av de två forskare, Eugene van Scott och Ruey Yu, som på 1970-talet var de första som i studier påvisade den anti-åldrande effekten i huden av alfahydroxysyror. Alfahydroxysyror normaliserar cellomsättningen, stimulerar överhudens cellförnyelse och återfuktar huden. Neostratas produkter håller enligt vår uppfattning mycket hög kvalitet och bolaget har ett aktivt utvecklingsarbete. Vi upplever att våra kunder är mycket nöjda med Neostratas produkter.

 

Vi har följande  till försäljning:

 

Skin Active

Neostratas storsäljande serie. Effektiva anti-agingprodukter som passar de allra flesta (man bör dock börja behandlingen försiktigt). I Skin Active-serien ingår cleanser, dagkräm, nattkräm, serum och ögonkräm.

 

 

 

Problem Dry Skin (PDS)
Mycket uppskattad salva som mjukgör torra hudpartier effektivt utan att kladda så mycket som andra preparat med liknande effekt gör. Perfekt för fötter men kan också användas på t ex knän, nagelband och armbågar.

 

Produkterna säljs både hos dr Hällgren och dr Enhamre.

 

 

bottom of page