top of page

Om Hudläkargruppen Mörby

Vi tar emot dermatoser (eksem, psoriasis, acne, rosacea etc) och tumörer (nevusgenomgångar, aktiniska keratoser, basaliom, misstänkta melanom etc). Vi är en komplett hudläkarmottagning, med en fullt utrustad operationssal. Mottagningen har PDT-utrustning (fotodynamisk terapi) för bästa kosmetiska resultat vid behandling av vissa ytliga hudtumörer. Vi har UVB-box för ljusbehandling av eksemsjukdomar och psoriasis på drop-in-basis.

 

Hudläkargruppen Mörby ligger på plan 6 i Mörby Centrum. Det är lätt att resa hit både med bil, med buss och med tunnelbana! P-hus med gratis parkering 2 timmar finns i centrum. 

Hudläkargruppen Mörby, Enhamre Hällgren Hudläkare Mörby
Hudläkare Jenny Hällgren

 

Jenny Hällgren har en lång erfarenhet av hudsjukvård och har tidigare arbetat på Hudkliniken vid Karolinska sjukhuset.

Dr Hällgren arbetar till stor del med förbyggande vård vad gäller hudcancer, och utför mindre operationer av hudtumörer. Hon handlägger även hudsjukdomar såsom eksem, akne och rosacea bl.a. 

Kvalitet och kontinuitet tillsammans med omtanke och medkänsla är hennes ledord. 

 

Telefon 08-755 74 89

Hudläkargruppen Mörby, Enhamre Hällgren Hudläkare Mörby
Hudläkare Anders Enhamre

 

Anders Enhamre är utbildad på Hudkliniken vid Karolinska sjukhuset och startade Hudläkargruppen Mörby år 1988. Han har särskilt intresserat sig för acne, rosacea och eksemsjukdomar.

När dr Enhamre startade mottagningen på 80-talet märkte han att befolkningen i området ofta hade uttalade solskador – behovet av behandlingar av aktiniska keratoser (solorsakade ytliga cellförändringar i huden) var mycket stort. De över 30 åren i Mörby har givit honom stor erfarenhet av dessa och andra solrelaterade tillstånd och dessutom en lång läkarkontinuitet för patienterna.

 

Telefon 08-753 66 70

Tidbokning

Boka tid hos dr Hällgren:

08-755 74 89

Du får tala med sköterska Eva Mårtensson eller

Inger Jarbeck.

Telefontider:

Måndagar  kl  10-12

Tisdagar     kl  10-12

Torsdagar   kl  10-12

Fredagar    kl  10-12

Vi försöker även svara under dagen i mån av tid.

 

Boka tid hos dr Enhamre:
08-753 66 70

Vi svarar i telefon hela dagen, dock säkrast måndag till onsdag kl 10.00-12.00.
 

bottom of page